Butik Slidstærks Blog - Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn

Gå til indhold

Hoved menu:

SSR Full-Grip træsko uden hælkappe

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Udgivet af i Arbejdsbeklædning ·
SSR Full-Grip træsko uden hælkappe, med polstret vrist og cambrelle bindsål.
Speciel skridhæmmende PU/gummisål, varmebestandig op til 150° C,
olie- og benzinresistent, med Shock Absorber." Vidde 12.
Nu er de her, sådan et par ville jeg gerne have haft da jeg selv havde med køkken at gøre!




Casual Care & Service

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Udgivet af i Arbejdsbeklædning ·
Casual Care & Service, praktisk tøj med høj komfort. Ansattte inden for pleje og service løser mange opgaver og har kontakt med mange forskellige typer af mennesker. Ofte har de " værktøjet " med sig - kuglepen, blok, nøgler, id-kort, mobiltelefoner og tablet- når de kører, gør rent, løfter, flytter eller lignende. Det stiller høje krav til komfort og praktik, ligesom tøjet skal signalere både imødekommenhed og kompetance. Vi arbejder med komfort og det praktiske, samtidigt med at produkterne skal være egnede til industriel vask og tørring, der ud over et fantastisk godt arbejds miljø. Vil du se nyhederne klik Her





Læderforklæder til specialister

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Udgivet af i Arbejdsbeklædning ·
Tags: Læderforklæder
Læderforklæde i 100% vegetabilsk sadellæder, All-over.  Special produkter leveringstid 2 til 3 uger, da disse produkter laves efter ordre.
Håndlavet forklæde lavet i 100% vegetabilsk garvet sadellæder.Lækkert unisex læderforklæde med flotte cognac-farvede kontraster. Både stroppen i livet og nakkestroppen er regulérbare. Nakkestroppen er polstret med kanvas for mere komfort og for at mindske gener i nakken. Dette forklæde er udstyret med en strop til et viskestykke. Læderet er overfladebehandlet, så det modstår mere snavs. Det skal blot rengøres med en fugtig klud. Ellers er det med dette, som med alt andet læder, at det blot skal bruges og det opnår derved en smuk patina.Smart forklædeserie i moderne farver og mønstre, der passer perfekt ind ethvert miljø, hvor man vil signalere kvalitet. One Size: H86/B57. Målgruppe Gastronomy & Catering (870001100)
Restaurant, Vinstue, Bar, Vinhandel kun fantasien sætter grænsen og den har Du. klik her





SANKT HANS - MIDSOMMER

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Udgivet af i Oplevelse ·




Med æggekage, jazz, snobrød, gøgl og Danmarks største bål er der lagt op til en sankthans-fejring for hele familien på Engen i Fruens Bøge.

Sankthansaften er en af kalenderårets mærkedage. Rundt om i Odense og resten af landet samles vi ved bål i skumringen og synger midsommervisen. Når Odense Kommune den 23. juni afholder sin officielle Sankthans fest, MIDSOMMER PÅ ENGEN, begynder festlighederne imidlertid længe inden, at sommersolen sætter kurs mod horisonten.

Vil du vide mere om os Klik her




Dejligt dansk forår – nye asparges på menuen

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Udgivet af i Opskrift ·



Dejligt dansk forår – nye asparges på menuen
De hvide asparges vokser under jorden, de grønne over. Sæsonen for danske asparges er fra ultimo april/primo maj (afhængig af vejret, hvor det virkelig har været med asparges’ene i dette forår) til helt nøjagtigt til Sankt Hans. Så præcist slutter det, udtaler en aspargesdyrker, og hvert år får han det bekræftet.
Hvide asparges med sauce mousseline
(4 personer)
28 nye danske hvide asparges
havsalt
koldpresset rapsolie
Sauce mousseline:
4 æggeblommer fra store økologiske æg?
1 spsk citronsaft, saft fra rød grape, hvidvinseddike, estragoneddike eller bearnaiseessens?
1 dl koldpresset rapsolie?
3 spsk urtebouillon?
4 spsk flødeskum
finthakket kruspersille
Skræl asparges fra lige under hovedet og ned, skær enderne til. Læg asparges i en gryde, drys med lidt havsalt, dryp med lidt koldpresset rapsolie, hæld kogende vand over og kog asparges i 5 min. Tag dem op og lad dem afdryppe på et klæde. Alle ingredienser til saucen skal have stuetemperatur. Pisk blommerne over meget svag varme med citronsaften, eller en af alternativerne. Lad nu olien løbe i en afbrudt tynd stråle, mens du, stadig over svag varme, pisker det bedste, du kan. Når al olien er pisket i saucen, pisker du urtebouillon i. Til sidst, når du har taget saucen af varmen, vender du forsigtigt flødeskum i saucen og smager til med salt. Anret asparges med saucen og drys af kruspersille.
Vil du vide mere om os klik her.




Jordbær er ikke et bær, men hvad er det så? | Mad

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Udgivet af i Artikkel ·



Havejordbær og beslægtede kultivarer er stauder med en tuedannende vækst. Havejordbær har deres oprindelse i Europa i det tidlige 18. århundrede. Den dyrkes for frugternes skyld, jordbærrene.
Sol er afgørende
Jordbærplanter sætter flest jordbær, hvis de står i direkte sol. Så sørg for, der ikke er noget der skygger. Og plant dem gerne så sydvendt som muligt.
Vand er vigtigt
Jordbærplanter trives bedst, hvis jorden er fugtig helt oppe i det øverste jordlag. Så sørg for at vande godt og ofte. Og er du i tvivl om jorden trænger til vand – så stik en finger i jorden og mærk efter.
Jorden skal være god
Jordbærplanter trives bedst, hvor der er masser af humus i jorden. Sørg derfor for at komme kompostjord omkring jordbærplanterne. Eller læg kompost ud, før du sætter planterne. Men brug ikke husdyrgødning, da det er alt for kraftigt.
Bærene kan også spises uden fløde, men feks. som på billedet.
Vil du vide mere om os Klik Her.




Træsko Med Høj Vrist

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Udgivet af i Artikkel ·




Kender du nogen som gerne vil gå i træsko, men ikke kan " fordi de har en Høj Vrist " ?
Det er sikkert fordi de endnu ikke har hørt om Special Butikken på nettet, nemlig slidstaerk.dk Her vælger du nemt størrelse og farve. Der leveres inden for et par dage i de fleste tilfælde, vil du vide mere klik her





Forsythia

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Udgivet af i Artikkel ·



Blomstrer overalt nu, et rigtigt godt forårs tegn
Forsythia er en slægt med ca. 10 arter, der er udbredt i Europa og Østasien. Det er løvfældende buske med hule eller kamrede skud. Bladene er modsatte og hele.
Når din forsythia smider blomsterne, skal du have havesaksen frem. Lige som havens andre forårsblomstrende buske bruger forsytia nemlig sommeren til at danne nye blomsterknopper, der overvintrer og springer ud næste forår.
Hvis du bruger en lille halv time med saksen i foråret, kan du altså sikre, at busken ikke ender som en uskøn, ranglet busk, og at du også næste forår får glæde af de smukke gule blomster, længe før resten af haven rører på sig.
Vil du vide mere om os Klik her.




Falken

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Udgivet af i Artikkel ·



Falkene er en gruppe af rovfugle med spidse og smalle vinger. Det er den største slægt i falkefamilien med 38 arter, der findes udbredt over hele verden.
Arterne i slægten har ligesom flere andre arter i falkefamilien en såkaldt falketand på næbbet, der hjælper med til at aflive byttet. Med det danske ord "falk" menes en art herfra
.
I Danmark yngler de tre arter Tårnfalk, Lærkefalk og Vandrefalk. Som trækgæster optræder Dværgfalk og Aftenfalk samt de skandinaviske fugle af de arter, der også yngler i Danmark. Jagtfalken optræder fåtalligt som strejfgæst.

Vil du vide mere om os Klik her
.




Hummersuppe med haler

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Udgivet af i Opskrift ·




Hummersuppe med haler (4 personer).

½ kg. jomfruhummerskaller
2 tsk. paprika
1 tsk. karry
1 tsk. koriander
1 tsk st. fennikel
4 cl. cognac
1 spsk. tomatpuré
1 l. vand
½ l. piskefløde
75 g. smør
Hummerskallerne brunes i en gryde i smør, tilsættes alle krydderierne og flamberes med cognac.
Tilsæt tomatpuré.
Det hele småsimre i ca. ½ time.
Sigtes og nedkoges med piskefløden.
Smages til med salt og peber.
Hav varme bouillonkopper parat. Kom eventuelt hummerkød i kopperne, øs suppe på og læg en klat fløde ovenpå. Pynt evt. med en kvist kørvel.

Vil du vide merer om os Klik her






Tilbage til indhold | Retur til hoved menu