Forsythia

Følg mig på
Har du firma på Fyn og ønsker besøg for præsentation af Let Beklædning er du velkommen til at ringe på +45 40 400 222 eller sende mail: info@slidstaerk.dk
Gå til indhold

Forsythia

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Offentliggjort af Div. i Artikkel · 18 april 2016



Blomstrer overalt nu, et rigtigt godt forårs tegn
Forsythia er en slægt med ca. 10 arter, der er udbredt i Europa og Østasien. Det er løvfældende buske med hule eller kamrede skud. Bladene er modsatte og hele.
Når din forsythia smider blomsterne, skal du have havesaksen frem. Lige som havens andre forårsblomstrende buske bruger forsytia nemlig sommeren til at danne nye blomsterknopper, der overvintrer og springer ud næste forår.
Hvis du bruger en lille halv time med saksen i foråret, kan du altså sikre, at busken ikke ender som en uskøn, ranglet busk, og at du også næste forår får glæde af de smukke gule blomster, længe før resten af haven rører på sig.
Vil du vide mere om os Klik her.



There are no reviews yet.
0
0
0
0
0
FØLG PÅ
Created with WebSite X5
KONTAKT
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    .    SPECIAL BUTIK PÅ NETTET                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          På telf. +45 40 400 222                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Mail: info@slidstaerk.dk
LET BEKLÆDNING & FODTØJ
Tilbage til indhold