Butik Slidstærks Blog - Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn

Følg mig på
Har du firma på Fyn og ønsker besøg for præsentation af Let Beklædning er du velkommen til at ringe på +45 40 400 222 eller sende mail: info@slidstaerk.dk
Gå til indhold

Dansker opfandt hamburgeren

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Offentliggjort af i Artikkel · 3 marts 2016Da Ronni Rebsdorf i 2009 besøgte sin kone, som studerede på Yale University i byen New Haven i Connecticut, USA, var det i studiemiljøet populært at spise frokost på den lille legendariske burgerbar Louis' Lunch.
»Stedet blev grundlagt i af Louis Lassen, stod der flere steder,« siger Ronni Rebsdorf, der som dedikeret burgerelsker spiste der flere gange.
»Jeg undrede mig over det danskklingende efternavn, og personalet oplyste, at han var en dansk immigrant, der i 1895 lavede verdens første burger,« siger han.
Det har hidtil været ukendt herhjemme, at en dansker en at opfandt det, som betragtes noget af det mest spise i verden.
Og personalet på Louis' Lunch har ret i deres påstand.
Det statslige amerikanske Libary of Congress bekræfter på sit website, at Louis Lassen opfandt hamburgeren, som stadig bliver tillavet efter den oprindelige opskrift – nu af Louis Lassen oldebarn Jeff Lassen, der griller bøfferne i de samme ovne som sin danske tipoldefar.
»Det er mirakuløst, at en af verdens mest populære opfindelser er dansk,« synes Ronni Rebsdorf.
Burgeren består af en stor hakkedreng, grillet løg og tomat mellem to stykker brød påført en smørbar ost. Det. Intet andet.

Vil du vide mere om os Klik på SLIDSTÆRK øverst på sitet.Ingen kommentarer
FØLG PÅ
Created with WebSite X5
KONTAKT
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    .    SPECIAL BUTIK PÅ NETTET                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          På telf. +45 40 400 222                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Mail: info@slidstaerk.dk
LET BEKLÆDNING & FODTØJ
Tilbage til indhold