Butik Slidstærks Blog - Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn

Følg mig på
Har du firma på Fyn og ønsker besøg for præsentation af Let Beklædning er du velkommen til at ringe på +45 40 400 222 eller sende mail: info@slidstaerk.dk
Gå til indhold

ID Identity Årskatalog 2014

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Offentliggjort af i Arbejdsbeklædning · 27 december 2013
Tags: ArbejdstøjIDIdentityProfilbeklædning

ID Identity nye katalog for 2014 er nu klar – både på papir og her på nettet.
Igen i år præsenteres branchens mest komplette profilkatalog med spændende produktnyheder inden for næsten alle varegrupper.
En af de nyheder vi har glædet os mest til at præsentere i 2014 er en sporty sweat-serie, målrettet den yngre målgruppe. Serien omfatter styles til begge køn, men i år har vi gjort os særligt umage med at skabe lækre og velsiddende modeller til pigerne.
Vi lancerer også en capribuks, shorts og en vest i et trendy og feminint snit. Til drengene er en langærmet sweatshirt, en vest med hætte og en langærmet cardigan med lynlås. Det hele er syet med komfortable flatlock-stikninger i en ny let, blød strikkvalitet, der føles behagelig mod huden. Med sit unge, casual design, forventer vi, at serien bl.a. bliver et hit blandt efterskoleelever.
Rigtig god fornøjelse med ID® kataloget 2014!Ingen kommentarer
FØLG PÅ
Created with WebSite X5
KONTAKT
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    .    SPECIAL BUTIK PÅ NETTET                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          På telf. +45 40 400 222                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Mail: info@slidstaerk.dk
LET BEKLÆDNING & FODTØJ
Tilbage til indhold