Butik Slidstærks Blog - Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn

Følg mig på
Har du firma på Fyn og ønsker besøg for præsentation af Let Beklædning er du velkommen til at ringe på +45 40 400 222 eller sende mail: info@slidstaerk.dk
Gå til indhold

Jordbær er ikke et bær, men hvad er det så? | Mad

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Offentliggjort af i Artikkel · 29 april 2016Havejordbær og beslægtede kultivarer er stauder med en tuedannende vækst. Havejordbær har deres oprindelse i Europa i det tidlige 18. århundrede. Den dyrkes for frugternes skyld, jordbærrene.
Sol er afgørende
Jordbærplanter sætter flest jordbær, hvis de står i direkte sol. Så sørg for, der ikke er noget der skygger. Og plant dem gerne så sydvendt som muligt.
Vand er vigtigt
Jordbærplanter trives bedst, hvis jorden er fugtig helt oppe i det øverste jordlag. Så sørg for at vande godt og ofte. Og er du i tvivl om jorden trænger til vand – så stik en finger i jorden og mærk efter.
Jorden skal være god
Jordbærplanter trives bedst, hvor der er masser af humus i jorden. Sørg derfor for at komme kompostjord omkring jordbærplanterne. Eller læg kompost ud, før du sætter planterne. Men brug ikke husdyrgødning, da det er alt for kraftigt.
Bærene kan også spises uden fløde, men feks. som på billedet.
Vil du vide mere om os Klik Her.Ingen kommentarer
FØLG PÅ
Created with WebSite X5
KONTAKT
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    .    SPECIAL BUTIK PÅ NETTET                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          På telf. +45 40 400 222                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Mail: info@slidstaerk.dk
LET BEKLÆDNING & FODTØJ
Tilbage til indhold