Butik Slidstærks Blog - Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn

Følg mig på
Har du firma på Fyn og ønsker besøg for præsentation af Let Beklædning er du velkommen til at ringe på +45 40 400 222 eller sende mail: info@slidstaerk.dk
Gå til indhold

Måger afslører hvor du kan finde rav

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Offentliggjort af i Artikkel · 4 marts 2016Sådan finder du rav
Rav kaldes også Danmarks guld. Du kan finde rav langs hele Danmarks kystlinje, men du skal være både tålmodig og heldig for at finde rav. Se, hvor du skal lede, og hvordan du skelner rav fra en almindelig, gul sten.
Stormvejr vasker ravet frem
Udover at kigge i tangdynger, som bølgerne har skyllet ind, så kigger eksperten også op i himmelen efter, hvor mågerne er på jagt.
Måger er sikkert tegn på rav
- Mågerne er et af de helt sikre tegn på rav. Når de er samlet i luften og dykker lidt ned i vandet, så ligger der nogle ting med samme vægt, som ravet. Det kan være døde søstjerner eller tangstumper og er noget, som ravet ligger sammen med.
Vil du vide mere om os klik på SLIDSTÆRK øverst på sitet.Ingen kommentarer
FØLG PÅ
Created with WebSite X5
KONTAKT
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    .    SPECIAL BUTIK PÅ NETTET                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          På telf. +45 40 400 222                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Mail: info@slidstaerk.dk
LET BEKLÆDNING & FODTØJ
Tilbage til indhold