Butik Slidstærks Blog - Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn

Følg mig på
Har du firma på Fyn og ønsker besøg for præsentation af Let Beklædning er du velkommen til at ringe på +45 40 400 222 eller sende mail: info@slidstaerk.dk
Gå til indhold

Pampasgræs

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Offentliggjort af i Artikkel · 23 marts 2016Pampasgræs
Pampasgræs er en flerårig græsart med en kraftig, tueformet og opret vækst. Arten bliver dyrket i haverne især på grund af de store, hvide blomsterstande, selv om den er temmelig vanskelig at overvintre.

Pampasgræs er græssernes konge, en stor og kraftig græs, som for nogle er for meget og for andre det, der gør haven spændende og smuk fra eftersommer til vinter.

Den er vildtvoksende i Sydamerika i Chile, Brasilien og Argentina og har fået navnet fra den argentinske prærie/græssteppe, som kaldes Pampassen. Her vokser den i et mildt klima og i en veldrænet jord. Dens botaniske navn er Cortaderia selloana.

Jeg har selv set den ofte i syd Frankrig.
Vil du vide merer om os klik her
. God PåskeIngen kommentarer
FØLG PÅ
Created with WebSite X5
KONTAKT
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    .    SPECIAL BUTIK PÅ NETTET                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          På telf. +45 40 400 222                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Mail: info@slidstaerk.dk
LET BEKLÆDNING & FODTØJ
Tilbage til indhold