Butik Slidstærks Blog - Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn

Følg mig på
Har du firma på Fyn og ønsker besøg for præsentation af Let Beklædning er du velkommen til at ringe på +45 40 400 222 eller sende mail: info@slidstaerk.dk
Gå til indhold

SAFRAN verdens dyreste krydderi

Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn
Offentliggjort af i Artikkel · 2 marts 2016
Safran
Safrankrokus er en urt, der er naturligt udbredt i Middelhavsområdet. Sandsynligvis stammer planten fra Grækenland og Lilleasien. De gamle grækere kendte og dyrkede safran. Også romerne værdsatte safran både som krydderi og som duftspreder.
Safran er verdens dyreste krydderi og har derfor fået tilnavnet ”Det røde guld”. Prisen på safran afhænger af krydderiets renhed, men et kilo safran koster flere tusinde kroner.
Safran anvendes traditionelt i retter med ris, fisk og skaldyr, blandt andet paella, risotto og fiskesuppen bouillabaisse.
Vil du vide mere om os, klik på SLIDSTÆRK øverst på sitet.Ingen kommentarer
FØLG PÅ
Created with WebSite X5
KONTAKT
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    .    SPECIAL BUTIK PÅ NETTET                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          På telf. +45 40 400 222                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Mail: info@slidstaerk.dk
LET BEKLÆDNING & FODTØJ
Tilbage til indhold