TOMATSUPPE
Offentliggjort af Aarstiderne i Opskrift · 1 marts 2016
OPSKRIFT
25 MINUTTER 4 PERSONER
DET SKAL DU BRUGE:
2 løg
olivenolie
2-3 fed hvidløg
1 kg modne tomat(er)
1 stor kvist timian
1 lille bundt merian
½ l vand
100 g bacon
4 skiver tern brød
SÅDAN GØR DU:
Suppe
Snit løgene fint og sauter dem i en gryde med olie, tilsæt hvidløg, tomater i store tern, timian, merian og til sidst vand. Lad suppen simre i 30 minutter under låg. Smag til med salt og peber.
Bacon og croutoner
Skær bacon i små tern og steg dem på en pande. Hæld fedtstoffet fra, tilsæt brødterningerne og rist dem gyldne.
Servering
Servér suppen knaldvarm, toppet med de ristede bacon- og brødtern.
Vil du vide mere om os, Kilk på SLIDSTÆRK øverst på sitet
There are no reviews yet.