Slidstærk - Professionelt arbejdstøj og sikkerhedssko | Slidstærk beklædning til alle brancher på fyn

Følg mig på
Har du firma på Fyn og ønsker besøg for præsentation af Let Beklædning er du velkommen til at ringe på +45 40 400 222 eller sende mail: info@slidstaerk.dk
Gå til indhold

... end ikke navnet er tilfældigt valgt.  

Mit speciale er at fremskaffe det helt rette arbejdstøj til små og mellemstore virksomheders medarbejdere.

Jeg demonstrerer både tøj og sikkerhedssko netop der, hvor de skal være – nemlig på deres arbejdsplads.

Da jeg har arbejdet sammen med de fleste af mine grossister og producenter gennem mere end 20 år, kan jeg medbringe mit store sortiment med vareprøver. Det må man gerne røre ved.

Derudover vejleder jeg også i forbindelse med den rigtige udvælgelse - for overholdelse af de relevante sikkerheds reglementer er en jungle, som jeg har sat "os" grundigt ind i.

Herefter sørger jeg gerne for fremskaffelsen af de efterlyste farver og størrelser – de fleste gange inden for en uge. Fodtøj passer oftest med det samme.

Om ønsket kan beklædningsgenstandene være forsynet med virksomhedens logo – hvad end det skal være påtrykt eller broderet.

Faktisk er flere helt nystartede virksomheder blevet overraskede over, hvor lidt der skal til for, at jeg kan hjælpe dem til netop deres ’topprofessionelle look’.

Kender du sådan en, er du mere end velkommen til at anbefale denne side. Klik her - og du vil finde ud af, at jeg forstår at værdsætte din henvisning.

Jeg kommer over hele Fyn og i Trekantsområdet – inden for 48 timer.


Ring: 40 400 222
Mail:
info@slidstaerk.dk
eller benyt mit kontaktskema
Per Bentzen

alt det med småt

FØLG PÅ
Created with WebSite X5
KONTAKT
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    .    SPECIAL BUTIK PÅ NETTET                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          På telf. +45 40 400 222                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Mail: info@slidstaerk.dk
LET BEKLÆDNING & FODTØJ
Tilbage til indhold